Gamla Landsvägen 58, 373 31 Nättraby

Om oss

Vårt erbjudande

Karlskrona IndustriMekano är experter på tillverkning av högkvalitativa enstycksprodukter och mindre serier. Vi har den tekniska kompetensen och de resurser som krävs för att leverera skräddarsydda lösningar för våra kunder.

Vi ser samarbetet med våra kunder som avgörande för att nå framgångsrika resultat och bygger därför våra relationer på öppenhet och kommunikation. Genom att ha nära och långvariga relationer med våra kunder kan vi möta de mest utmanande kraven för att tillverka komplicerade detaljer och säkerställa att de uppfyller höga kvalitetsstandarder.

Vi tror på att våra kunders framgångar är våra framgångar. Därför är vi alltid redo att ta oss an nya projekt och utmaningar. Kontakta oss gärna för att diskutera dina tillverkningsbehov och hur vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

 

Karlskrona IndustriMekano grundades år 2016 och har sedan dess fortsatt att växa och utvecklas. Under företagets framgångsrika resa har vi ständigt strävat efter att leverera högkvalitativa produkter och tjänster till våra kunder.

Vår passion och engagemang har inte bara lett till en större kundkrets och utökat utbud, utan har också fått externa erkännanden. År 2019 belönades Karlskrona IndustriMekano med utmärkelsen som Årets Nyföretagare i Sverige, vilket är en bekräftelse på vårt hårda arbete och dedikation till vår verksamhet.

Vi är stolta över vår framgångsrika resa hittills och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder.

Ni är välkomna att besöka oss på Gamla Landsvägen 58 i Nättraby.